LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Followers

Sunday, April 1, 2012

besday boy and girl baru-baru ni....dah

29 mac 2012..dah setahun umur my baby UMAIRAH INANI....pasni dah tak jadi baby lagi dahle....

bibir maintain mungil...hehehehe....

transformer.........dibawa ke pra sekolah UKAIL IFWAT....

angry birds.....untuk kawan2 ummi kat bilik guru....pasal umairah tak sekolah lagi...kehkeh....

ben 10.....pun dibawa ke pra sekolah...sebab kelas ade 2 kan...kang budak2 lain terliur lak tengok...hikhik....

27 mac 2012....besday boy......sangat over ms besday dia....banyak cekadak....minta macam2.....nasib besday dia...so ikutkan jela....yang paling tak tahan dia letak syarat siap2 itu hari.....tak boleh marah dia satu hari tu coz besday dia....hukhuk....



gambar2 kek tu semua terbalik...dlm fail elok je tegak...bila dah upload tetiba jadi cenggitu....ummi tak reti nak betulkan balik bila dah siap upload...ade sape2 leh ajar....????hehe....pastu ummi tak banyak membebel kan...sbb sibuk sgt actually....tapi nak update gak blog...huhu...biarlah gambar je menceritakan segalanya....hehe......

oh yee...besday ukail makan2 kat KFC....masa umairah lak makan2 kat pizza hut.....bukannya umairah yg minta makan situ...tapi ukail yang lebey2....muahahahahaha......

 

2 comments:

ida_F said...

hepi besday untuk kedua-duanya. Moga jadi anak yang soleh dan solehah.. ameen

fuadnis said...

tq aunty ida....amin....:-)