LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Followers

Tuesday, September 2, 2014

fuuuhhh.....fuuuhh......

tiup....tiuppp sikit blog ni...sebab memang dah bersawang giler...apa taknya...dari tahun lepas baru tersedar nak update hari ni...hahhaha....bz giler weiii.....sejak2 dah ade baby yang ke-4...sampailaaaaaaaa......now dah ngandung lagi baby yang ke-5........hahahahahaahha.....
kalau la aku terer update blog direct terus dari hset...mesti tak jadi gini....yelaa....sebab kalau aku update FB...laju je tangan ni...ade jeee....mcm2 nak update tiap2 hari...hukhuk....
takpelah...atleast takdela terus berkubur je blog aku ni kan......oklah...jadilah untuk hari ni...testing je ..nak tengok dah setahun...ok lagi tak blog aku ni....kehkeh....alhamdulillah bernyawa lagi....muahahahaha.....
cau cin cauuuuuuuuuuuuuuuuu................




1 comment:

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)