LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Followers

Saturday, February 16, 2008

air kelapa..

nampak tak hubby aku tue??yg baju oren tue..he..he..actually nie adalah tempat jual air kelapa yg mmg aku suke sangat!!sedap woo..sape2 yg dtg ke pokok sena, jgn lupe singgah gerai ni..terletak dekat simpang nak masuk ke penjara pokok sena..klu dah minum bleh jd gian..aku klu nak pegi alor star mesti lalu jln ni.mesti berhenti beli.tapi tgk time la..klu time tak kene,dah tutupla kedai tu..besanye kedai ni tutup b4 630 ptg..

selamat mencube!!

1 comment:

~dalila~dyla~deyll~della~ said...

aku kat sni pun ada tmpat minum air kelapa faveret tau......

pergh.... dah lama plak tak minum air klapa rasenya.....

mesti cari ari ni jgk